De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

  • Afrikaans, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 15-09-2012
  • De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

    De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

    De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

  • De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

    De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

    De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

  • De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

    De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

    De makkelijkste korstdeeg die bestaat voor al jou pasteien

Bent jij iemand die er altijd tegenop zien om pasteien te maken omdat er altijd een korst bovenop komt? Dan is deze korstdeeg precies de ding voor jou.

Deel dit recept

Ingrediënten
375 g patentbloem
1 t bakpoeder
1/4 t zout
1/4 t geraspt nootmuskaat (voor hartige pastei anders 1 volle t suiker voor zoete pasteien)
1 ei, geklopt
125 ml zonnebloemolie
125-150 ml melk (precies zoveel melk dat jij een smeerbaar deeg krijgt)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten heel goed en tot het klont vrij is.
2. Verdeel over pastei vulling zodat het +/- 1 cm dit is. (smeer met palet mes uit tot glad)
3. Bak in oven voor 30-40 min. bij 200-220*C (elk oven werk weer verschillend maar de deeg moet gaar en goudbruin van kleur zijn.

Bron

Proeven en experimenteren

Laatste reacties

alie2 avatar
alie2 16-09-2012

Dank je wel voor dit makkelijke en heerlijke recept Deon.Groetjes Alie

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten