Spinazie Feta Pasteitjes

  • Vegetarisch, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-09-2012
  • Spinazie Feta Pasteitjes

    Spinazie Feta Pasteitjes

    Spinazie Feta Pasteitjes

Heerlijke vegetarische pasteitjes.. makkelijk te maken!

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
verse spinazie
1 tomaat
1 teentje knoflook
1 sjalotje
een pak bladerdeeg
fetakaas
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 447,33 kcal
Koolhydraten 35,31 g
Eiwitten 13,93 g
Vetten 26,98 g
Benodigdheden
een oven
een wok of koekenpan
bakpapier
vork

Voorbereiding

ontdooi de plakjes bladerdeeg.
snijd de tomaat in blokjes en probeer het vocht van de tomaat wat af te gieten.
snijd het sjalotje klein.

verwarm de oven voor op 200/220 graden.

Bereidingswijze

verhit wat plantaardige olie in een pan en fruit hierin de knoflook, ui en tomaat kort. voeg de spinazie toe en schep dit om tot alle spinazie is geslonken.

neem een plakje bladerdeeg en doe het spinazie mengsel erop, verkruimel wat feta over het mengsel en leg een 2e plakje over het mengsel. druk de randjes dicht met een vork. herhaal dit bij de rest van de pasteitjes en leg ze op een bakplaat met bakpapier. bak ze ongeveer 20 min. goud bruin.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten