marsalasaus
- 10-20 min.
- Geplaatst op 13-09-2012
Ingrediënten 2 personen
1,5 dl. marsala; 1 rode ui in halve ringen;50 gr. blanke rozijnen; 50 gr. boter; zout, peper; 2 el. creme fraicheVoedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 415,22 kcal |
Koolhydraten | 27,48 g |
Eiwitten | 2,21 g |
Vetten | 26,45 g |
Voorbereiding
rozijnen wassen, laten uitlekken en 20 minuten laten wellen in de marsala.
Bereidingswijze
boter in hapjespan of koekepan verhitten en hierin de rode ui ca. 2 min. bakken, het marsale/rozijnenmengsel toevoegen en op hoog vuur even inkoken. daarna de creme fraiche op laag vuur toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
Bron
gall en gall recept
Serveertip
heerlijk bij kalfs-of varkensschnitzels (ongepaneerd)
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties