marsalasaus

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1,5 dl. marsala; 1 rode ui in halve ringen;50 gr. blanke rozijnen; 50 gr. boter; zout, peper; 2 el. creme fraiche
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 415,22 kcal
Koolhydraten 27,48 g
Eiwitten 2,21 g
Vetten 26,45 g

Voorbereiding

rozijnen wassen, laten uitlekken en 20 minuten laten wellen in de marsala.

Bereidingswijze

boter in hapjespan of koekepan verhitten en hierin de rode ui ca. 2 min. bakken, het marsale/rozijnenmengsel toevoegen en op hoog vuur even inkoken. daarna de creme fraiche op laag vuur toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.

Bron

gall en gall recept

Serveertip

heerlijk bij kalfs-of varkensschnitzels (ongepaneerd)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten