Quiche Bolognese
- 60-120 min.
verrassend lekkere hartige taart.
Ingrediënten 4 personen
5 plakjes deeg voor hartige taart , ontdooid2 el olijfolie
2 uien, gesnipperd
300 g rundergehakt
1 pakje mix voor spaghetti bolognese
350 ml halfvolle melk
4 eieren
100 g oude kaas, geraspt
4 tomaten, in plakken
Benodigdheden
quiche vorm 26 cmBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de mix en 250 ml melk toe. Verwarm al roerend 1-2 min. Neem van het vuur. Klop de eieren los met de rest van de melk. Voeg de kaas en peper en zout toe. Roer door het gehakt. Schep in de vorm. Leg de tomaat langs de rand op de vulling.
Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar. Lekker met fijngesneden peterselie.
Bron
ah