Quiche Bolognese

  • 60-120 min.
  • Quiche Bolognese

    Quiche Bolognese

    Quiche Bolognese

verrassend lekkere hartige taart.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 plakjes deeg voor hartige taart , ontdooid
2 el olijfolie
2 uien, gesnipperd
300 g rundergehakt
1 pakje mix voor spaghetti bolognese
350 ml halfvolle melk
4 eieren
100 g oude kaas, geraspt
4 tomaten, in plakken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
quiche vorm 26 cm

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de mix en 250 ml melk toe. Verwarm al roerend 1-2 min. Neem van het vuur. Klop de eieren los met de rest van de melk. Voeg de kaas en peper en zout toe. Roer door het gehakt. Schep in de vorm. Leg de tomaat langs de rand op de vulling.

Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar. Lekker met fijngesneden peterselie.

Bron

ah

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

patisjeetje avatar
patisjeetje

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten