1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Herfstcrumble met granola

Herfstcrumble met granola

  • Belgisch, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-09-2012

Ingrediënten 6 personen


*1 kg appelen ( of een mix met peren)
*4 el amandelschilfers
*100 g bloem
*100 g suiker
*100 g havervlokken
*80 ml mais-of zonnebloemolie
*2 th lepels kaneelpoeder
*1 th lepel gember
* 1 snuifje zout



Herfstcrumble met granola
Herfstcrumble met granola
heerlijk vers herfstfruit

Een makkelijke en lekkere crumble

Een makkelijke en lekkere crumble

Granola is een mengsel van havervlokken met noten, zaden, gedroogd fruit, honing, ahornsiroop...Het wordt knapperig gebakken in de pan of de oven.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

*oven voorverwarmen op 180°C
*snij het fruit in stukken en verdeel in een ovenschotel

Bereidingswijze

*meng bloem, suiker, havermout, amandelschilfers, kaneel, gember, zout met de olie tot de massa goed vochtig is
*verdeel dan deze massa over het fruit
*zet de schotel 50 min in de hete oven

Serveertip

Lauw of koud serveren
*geef er eventueel een bolletje ijs bij

Bron

Colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top