Zalmrol
- Borrelhapje
- 0-10 min.
- Geplaatst op 12-09-2012
Een chique zalmrol
Ingrediënten
Voor 2-3 rollen2-3 tortilla wraps (grote)
1 pak gerookte zalm
250 gram rucola
2 sjalotten
Goede handvol dille
3 eetlepels griekse yoghurt
3 eetlepels mayonaise
Zout en peper
Huishoudfolie
Bereidingswijze
Pureer de dille, yoghurt en mayonaise. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Smeer het mengsel uit op de wrap (laat de randen vrij)
Leg aan de onderkant van de wrap 2 plakken zalm.
Snipper de sjalotten en leg ze in een lijn in het midden van de zalm. Leg hier vervolgens de rucola op.
Rol vanaf de onderkant op.
Leg twee stukken huishoudfolie klaar en leg daar de rollen op. Rol ze strak in de huishoudfolie en draai de zijkanten van de folie contra van elkaar. Hierdoor wordt de rol nog strakker. Leg ze minimaal 1 uur in de koelkast.
Serveertip
Sij de randjes eraf en maak vervolgens rolletjes van ongeveer 1,5 cm.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties