Zalmrol

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-09-2012

Een chique zalmrol

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor 2-3 rollen
2-3 tortilla wraps (grote)
1 pak gerookte zalm
250 gram rucola
2 sjalotten
Goede handvol dille
3 eetlepels griekse yoghurt
3 eetlepels mayonaise
Zout en peper

Huishoudfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pureer de dille, yoghurt en mayonaise. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Smeer het mengsel uit op de wrap (laat de randen vrij)
Leg aan de onderkant van de wrap 2 plakken zalm.
Snipper de sjalotten en leg ze in een lijn in het midden van de zalm. Leg hier vervolgens de rucola op.
Rol vanaf de onderkant op.

Leg twee stukken huishoudfolie klaar en leg daar de rollen op. Rol ze strak in de huishoudfolie en draai de zijkanten van de folie contra van elkaar. Hierdoor wordt de rol nog strakker. Leg ze minimaal 1 uur in de koelkast.

Serveertip

Sij de randjes eraf en maak vervolgens rolletjes van ongeveer 1,5 cm.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten