Spaghetti rucola

  • Italiaans,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 11-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten

Spaghetti
Rucola
Blikje ansjovis
2 teentjes knoflook
Gedroogde tomaten
Olijfolie
Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Scheutje olie in de pan. Knoflook in plakjes snijden en in de pan gedroogde tomaten in stukjes snijden en ansjovis erbij doen.
3/4 deel van de rucola breken en roerbakken. Als de spaghetti klaar is toevoegen in de pan. Als het klaar is de overgebleven rucola toevoegen verdelen over twee borden een scheut olijfolie eroverheen en daarover de Parmezaanse kaas.

Bron

Website

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten