1. Home
  2. Recepten
  3. Scandinavische keuken
  4. Gravad lax

Gravad lax

Door: Karineke1985

  • Scandinavisch,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-09-2012

Ingrediënten


400 g zalm
0.5 el zout
1 el suiker
versgemalen peper
1 sap van 1 citroen
2 el honing
scheut olijfolie
1 rode ui
0.5 bosje dille



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de zalm in dunne plakjes en leg deze op een bord. Bestrooi de zalm met zout, suiker en peper. Meng het citroensap met de honing en olie en schenk het over de zalm. Pel en snipper de ui en snijd de dille. Strooi de ui en de dille over de zalm.

Bron

Http://allrecipes.nl/recepten/hapjes-recepten.aspx



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Karineke1985
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top