1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Een amuse van calvadosappel met paté

Een amuse van calvadosappel met paté

  • Frans, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-09-2012

Ingrediënten


2 zoetzure appels ( elstar)
3 el calvados
50 gr roompaté
8 kappertjes
uitsteekvormpje naar keuze



Een amuse van calvadosappel met paté
Een amuse van calvadosappel met paté
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Appels schillen en in dunne plakken snijden. Uit elk plakje vormpjes drukken. In totaal 8 vormpjes nodig.De calvados met sterretjes in kleine pan aan de kook brengen en 1 minuut zachtjes laten koken. Appelvormpjes in zeef laten uitlekken.
Paté met natgemaakt mes in 8 gelijke plakken snijden.Met koele hand paté tot 8 mooie balletjes rollen. Balletjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
Appelvormpjes over 4 grote lepels verdelen ( zie foto). Op elk vormpje 1 patéballetje leggen. Elk balletje met 2 kappertjes garneren.

Bron

Internet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inlihaka


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inlihaka
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top