Aperotaartjes

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-09-2012

Bladerdeegtaartjes met gedroogde tomaat en mozzarella

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor 8 stuks
bladerdeeg (rol of plakjes)
8 zongedroogde tomaten op olie
2 plakken rauwe ham
1 bolletje mozzarella
2 eetl rode pesto
oregano
peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de over voor op 180 graden

Bereidingswijze

Laat de tomaat uitlekken en snijdt ze in reepjes. Snijdt de rauwe ham in stukjes en de mozzarella in schijfjes.
Steek 8 cirkeltjes van ong 5 cm uit het bladerdeeg en bestrijk deze met de pesto. Verdeel de schijfjes mozzarella erover en de rauwe ham en tomaatreepjes. bestrooi met oregano, peper en zout naar smaak.
Bak de taartjes ong 10 minuten in de oven totdat ze gaar zijn.

Bron

Hartig gebakken van Livia Claessen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten