Ouderwetse Macaroni

  • Nederlands,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-09-2012

De macaroni van `vroeger` ... Lekker simpel maar overheerlijk!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr macaroni
400 gr half-om-half gehakt
4 uien
1 teentje knoflook

1 blik Smac
1 groot blik tomatenpuree
25 gr boter
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 967,03 kcal
Koolhydraten 104,65 g
Eiwitten 45,49 g
Vetten 39,12 g
Benodigdheden
Kookpan en braadpan

Voorbereiding

Kook de macaroni zoals beschreven op de verpakking.
Snipper het teentje knoflook en snij de uien redelijk grof, maak het gehakt op smaak met zout en peper en snij de Smac in blokjes.

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul aan in de boter en doe er dan de uien en de knoflook bij. Bak dit een minuut of 5 zachtjes zodat de uien en knoflook wel zacht maar niet bruin worden. Doe er dan de tomatenpuree bij, bak dit een minuutje mee en voeg dan uit datzelfde blikje 1 keer water toe. Laat het even doorkoken en doe dan de Smac erbij en meng de macaroni erdoor. Nog even allemaal goed door laten warmen en U kunt aan tafel!

Serveertip

Erg lekker erbij is een gebakken (spiegel)ei en natuurlijk ketchup. Simpel maar o zo lekker!!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten