gevulde sugarsnaps

  • Tussengerecht
  • 10-20 min.

lekker amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
zout en vers gemalen peper
8 sugarsnaps, schoongemaakt
4 eetlepels roomkaas met kruiden, rasp en sap van een halve citroen, 6 sprieten bieslook, fijngehakt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng een laagje water met wat zout aan de kook, Duw de sugarsnaps open of snijd met een klein mesje de holle kant van de peul open. verwijder voorzichtig de erwtjes. blancheer de sugarsnaps 20 secconden in het kokende water en giet ze dan af. spoel met koud water en laat ze op keukenpapier uitlekken. roer de roomkaas los met wat peper, citroenrasp en een paar druppels sap tot een luchtige frisse room. Vul de sugarsnaps met een halve eetlepel roomkaas en doop ze in de gehakte bieslook.

Bron

boodscahppen

Serveertip

Serveer de sugarsnaps op een bordje of amuselepels

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

renda avatar
renda

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten