koolcurry

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-09-2012
  • koolcurry

    Koolcurry

    Koolcurry

snel, gezond, slank en pittig

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
zonnebloemolie, zout, zwarte peper, 2 rode uien, 1 spaanse peper,3 tenen knoflook, 2kruidnagel, tomaat, (massala-) kerrie, 1 bloemkool,halve spitskool, 3 aardappelen, 3 ons sperziebonen, kokosmelk
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

knoflook, ui, spaanse peper en groenten schoonmaken en snijden. Bloemkool in niet te kleine roosjes.

Bereidingswijze

fruit 2 rode uien en 3 knoflookteentjes in een beetje zonnebloemolie. Voeg 2 eetlepels kerrie toe en een eetlepel tomatenpuree of 3 ontvelde tomaten. Doe 2 dl. water of bouillon bij de kruidenpasta. Voeg de aardappel en sperzie bonen toe. Daarna de bloemkool en spitskool. Als de groenten beetgaar zijn scheutje kokosmelk(room) toevoegen. Afmaken of smaak met zout, peper.

Serveertip

lekker met rijst en scherpe garnalen. Of met rijst en gebakken kip in sojasaus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten