Harissa kruidenpasta

  • Indiaas,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-09-2012

Een lekkere kruiden pasta die je makkelijk kan invriezen.

Deel dit recept

Ingrediënten
6 eetlepels olijfolie
2 eetlepels appelazijn of citroensap
8 theelepels knoflookpuree
1 theelepel zout4 theelepels korianderzaad
4 theelepels karweizaad
1 theelepels komijnzaad
(optioneel) 2 bruine kardamon zonder schil
4 theelepels gedroogde munt
2 pili pili pepers (of naar smaak) of chili-pepers
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Vijzel of koffiemolen

Voorbereiding

Rooster de volgende ingredienten even droog in een pan:
4 theelepels korianderzaad
4 theelepels karweizaad
1 theelepels komijnzaad

Bereidingswijze

Maal de munt, de pili pili en de geroosterde kruiden fijn.
Doe alle ingredienten in een glazen potje en verwarm deze au bain marie, terwijl je goed blijft roeren. Laat afkoelen en bewaar de kruidenpasta in de koelkast. Deze blijft enige weken goed.

Bron

www.andreas333.com

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten