gegratineerde koolvisschotel

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-09-2012

kookroom of cremefraiche.
Tomaten = gezeefde tomaten of tomatenfrito

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 stuk Winterwortel
300 gr. Waspeen
3 stengels Bleekselderij
0.50 stuk Komkommer
200 milliliter Tomaten
200 gr. Koolvisfilet
450 gr. Aardappelschijfje
125 milliliter Kookroom
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

maak de winterwortel of waspeen schoon en snijd ze in plakjes.
Maak de bleekselderij schoon en snijd ze in plakjes.
Maak de komkommer schoon en snijd in blokjes.
Snijd de koolvisfilet in blokjes.
Kook de waspeen en bleekselderij 1 minuut.Giet ze af en spoel er koud water over.
Meng de wortel en bleekselderij door de komkommer en doe dit mengsel in een ovenschaal.
Giet de gezeefde tomaten erover en leg daar de blokjes koolvisfilet erop.
Verdeel de aardappelschijfjes hier dakspansgewijs hierover.
Meng de helft van de kaas door de kookroom (of creme fraiche) en verdeel dit over de aardappels.
Strooi de rest van de kaas erover.
Zet de ovenschaal in een op 200 graden voorverwarmde oven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten