Vispastei

  • Afrikaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-09-2012

My vispastei

Deel dit recept

Ingrediënten
1 groot blik sardyne in tamatiesous
12,5 ml meel
1 eier
2 e Worcestersous
2 e bakpoeier
1 t aromat
sout
swartpeper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Meng baie goed al die bestanddele tot lig en glad.
2. Bak by 220ºC tot gaar en mooi van kleur.

Serveertip

Bedien met tamatie en blaarslaai met kapokaartappels.

Laatste reacties

suid-afrika avatar
suid-afrika 07-09-2012

aardappelpuree Petra

lekkerbekje21 avatar
lekkerbekje21 07-09-2012

Deon, wat zijn kapokaartappels? Zijn dat gewone gebakken aardappelen? groeten Petra

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten