Tapas van zalm met kappertjes en peterselie.

  • Spaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-09-2012
  • Tapas van zalm met kappertjes en peterselie.

    Tapas van zalm met kappertjes en peterselie.

    Tapas van zalm met kappertjes en peterselie.

Een mooi TAPAS gerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
30 gram kappertjes
1/4 bosje peterselie
50 ml olijfolie
300 gram zalmfilet
grof zeezout en peper
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 167,06 kcal
Koolhydraten 0,27 g
Eiwitten 10,17 g
Vetten 13,88 g

Bereidingswijze

Hak de kappertjes en de peterselie fijn en meng ze door de olijfolie.
Breng het geheel op smaak met zeezout en peper.
Snijd de zalm in repen van ca. 3 cm en strooi er zout en peper over.
Verhit een koekenpan en bak de recepten zalm tot ze bijna gaar zijn.
Leg vervolgens de zalm op een schaal en giet de olie met de kappertjes en de peterselie er over.

Bron

Het goude Tapas boek

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten