Thaise witte bonen curry met abrikozen

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 06-09-2012
  • Thaise witte bonen curry met abrikozen

    Thaise witte bonen curry met abrikozen

    Thaise witte bonen curry met abrikozen

aparte combinatie met snijbonen en braadworst die heel lekker was. Ik heb de braadworsten in kokosolie gebraden en het braadvocht over de snijbonen gegoten. Heerlijk.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
een dag van te voren 200 gram witte bonen weken in ruim koud water, 15 gedroogde abrikozen, 3 cm santen, 1 tl thaise groene curry pasta.500 gram snijbonen. 4 braadworsten ( half varken/ half rund van AH.) Die waren echt heerlijk.
1 el kokosolie.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijbonen rengen en door het snijbonen machientje draaien.

Bereidingswijze

De witte bonen met het weekvocht en nog wat extra water zonder zout in een pan doen met de curry pasta, santen en de abrikozen. Een klein uurtje zachtjes laten gaar koken.Dan wat zout over de bonen strooien. Na 30 minuten de snijbonen in wat water in 15 minuten beetgaar koken. De braadworsten in de kokosolie lekker bruin bakken. Het braadvocht over de uitgelekte snijbonen gieten.

Serveertip

Alles mooi op een bord draperen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten