Vispakketje voor op de bbq

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-09-2012

Thaise vispakketjes
* Witvis (Tilapia/Pangasius)
* 1 limoen
* Gember
* Limoengras
* Bosje koriander
* 1 Spaanse peper
* 2 knoflooktenen
* 1 eetlepel vissaus
* Palmsuiker (10 gram)

Doe de witvis in de aluminiumfolie en voeg de fijngehakte koriander, Spaanse peper, knoflook, het sap van de limoen, de gember en limoengras (grotere stukken, deze haal je er na bereiding weer uit), de palmsuiker (in stukjes of fijne suiker) en een beetje vissaus toe. Doe dit een beetje op gevoel en naar smaak: in Thailand zijn de smaken bitter, zoet, pittig en fris altijd goed op elkaar afgestemd. Laat het pakketje zo`n 10 minuten op de BBQ liggen. Haal als de vis gaar is de stukken gember en citroengras eruit. Lekker met witte rijst met een beetje kokosmelk erover heen

Deel dit recept

Bron

boursin.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten