champignonsalade

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-09-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
500gram champignons
sap van een halve citroen
zout en peper
1 teentje knoflook
1 geraspte ui
1 mespunt mosterd
1 eetlepel gehakte groene kruiden zoals bieslook en peterselie
250 gram ham
4 eetlepels yogonaise
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kookpan snijplank knoflookpers
hakmes

Voorbereiding

snij de champignons in plakjes en kook ze met zout en peper en citroensap in weinig water
ongeveer 5 min
giet ze af en laat ze goed afkoelen ze moeten echt wel koud zijn zet ze weg tot gebruik ik zet een een ruime tijd in een schaal in de koelkast

Bereidingswijze

roer de mosterd en de yogonaise in een schaaltje door elkaar doe er de gehakte kruiden bij en een teentje geperste knoflook
neem de schaal met de koude champignons doe daar de gesnipperde ui en de ham bij schep nu voorzichtig het yogonaise mengsel er door
tot gebruik koel wegzetten

Bron

weet ik niet meer ooit gekregen van iemand en ondertussen aangepast

Serveertip

lekker met stokbrood of op toast

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten