champignonsalade
- 0-10 min.
- Geplaatst op 06-09-2012
Ingrediënten
500gram champignonssap van een halve citroen
zout en peper
1 teentje knoflook
1 geraspte ui
1 mespunt mosterd
1 eetlepel gehakte groene kruiden zoals bieslook en peterselie
250 gram ham
4 eetlepels yogonaise
Benodigdheden
kookpan snijplank knoflookpershakmes
Voorbereiding
snij de champignons in plakjes en kook ze met zout en peper en citroensap in weinig water
ongeveer 5 min
giet ze af en laat ze goed afkoelen ze moeten echt wel koud zijn zet ze weg tot gebruik ik zet een een ruime tijd in een schaal in de koelkast
Bereidingswijze
roer de mosterd en de yogonaise in een schaaltje door elkaar doe er de gehakte kruiden bij en een teentje geperste knoflook
neem de schaal met de koude champignons doe daar de gesnipperde ui en de ham bij schep nu voorzichtig het yogonaise mengsel er door
tot gebruik koel wegzetten
Bron
weet ik niet meer ooit gekregen van iemand en ondertussen aangepast
Serveertip
lekker met stokbrood of op toast
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties