wrap met zalm

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-09-2012

Simpele maar lekkere wrap voor de lekkere trek.

Deel dit recept

Ingrediënten
Kant en klar Wraps
Zalm
Lenteuitjes
Paturain(of iets soortgelijks)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de lenteuitjes in ringetjes,en de zalm in reepjes(je kunt natuurlijk ook zalmsnippers kopen)

Bereidingswijze

De wrap insmeren met een laagje paturain,daarna de zalmsnippers en de lenteuitjes eroverheen verdelen.
De wrap oprollen en ik huishoudfolie verpakken.
En in de koelkast bewaren tot het moment van gebruiken.

Bron

recept van een vriend

Serveertip

De folie verwijderen en de wrap in gelijke stukjes snijden,serveren en smullen maar!

Laatste reacties

marianneoud avatar
marianneoud 05-09-2012

Heb je recept mee genomen. Dank je.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten