Verse kabeljauw filets met wortel-prei-rösti

  • Vis, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-09-2012
  • Verse kabeljauw filets met wortel-prei-rösti

    Verse kabeljauw filets met wortel-prei-rösti

    Verse kabeljauw filets met wortel-prei-rösti

Heerlijks visschotel met aardappel-groente rösti, weer wat anders.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 eetl. olijfolie
2 winterwortels, geschrapt en grof geraspt
2 preien, in smalle ringen
2 vastkokende grote aardappels, geschild en grof geraspt
zout en versgemalen peper
500 gr verse kabeljauwfilet
25 g boter of margarine
1/2 citroen, schoongeboend, geperst en de schil geraspt
1/2 citroen, schoongeboend, in parten
2 eetl. gehakte verse peterselie of 2 tl gedroogd
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Bereidingswijze

Verhit 3 eetlepels olijfolie en roerbak hierin op middelhoge stand de winterwortel, prei en aardappel met zout en peper 10-12 minuten. Dep de vis droog en strooi er zout en peper over. Verhit de rest van de olie en bak hierin de vis 3 minuten per kant. Schep de vis uit de pan en houd even warm. Voeg de boter bij de olie. Voeg citroensap en citroenrasp met de peterselie toe. Serveer de vis met de citroenjus bij de rösti en leg de citroenparten erbij.

Bron

Boodschappen 9/12

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten