1. Home
  2. Recepten
  3. Zwitserse keuken
  4. Avondje Racletten du Valais AOC

Avondje Racletten du Valais AOC

Door: emmikaasfondue

  • Zwitsers,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-09-2012

Ingrediënten 4 personen


600 g krielaardappels
800 g Raclette du Valais AOC, in plakken
300 g vleeswaren (Grisonvlees, Tyroler ham, rosette,)

Garnituur:
100 g uitjes
100 g augurken


Avondje Racletten du Valais AOC
Avondje Racletten du Valais AOC

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Stoom de aardappels. Hou ze warm in een schaal.
2. Schik de Raclette du Valais AOC en het vlees op een plateau. Zet kommen klaar met ui en augurken. Serveer de warme aardappels.
3. Verwarm de racletteset. Iedereen smelt porties Raclette du Valais AOC, giet de gesmolten Raclette du Valais AOC over een warme aardappel en bedient zich van vlees, uitjes en augurken.

Serveertip

Heerlijk met een salade van veldsla, rode ui en mosterdvinaigrette.

Bron

Emmi Kazen



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top