Pizza Raclette du Valais AOC met aardappel
- Zwitsers, Borrelhapje
- 20-30 min.
- Geplaatst op 04-09-2012
Ingrediënten 4 personen
1 rol pizzadeeg, kant-en-klaar1 el pikante olie
½ tl rozemarijn, fijngeknipt
3 à 4 krielaardappels, gestoomd, in plakjes
3 plakken Raclette du Valais AOC, in 3
8 plakken Grisonvlees
Garnituur:
1 handje tuinkers
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 230 °C.
2. Verdeel de pikante olie met een kwastje over het pizzadeeg. Strooi de rozemarijn over de pizzabodem. Schik de aardappels in een cirkel op de pizza. Bak 7 minuten in de oven.
3. Plaats de plakken Raclette du Valais AOC op de pizza. Zet 1 minuut in de hete oven. Verdeel het Grisonvlees over de pizza. Garneer met tuinkers.
Bron
Emmi Kazen
Serveertip
Heerlijk met een salade van jonge slablaadjes.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties