Pizza Raclette du Valais AOC met aardappel

  • Zwitsers, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-09-2012
  • Pizza Raclette du Valais AOC met aardappel

    Pizza Raclette du Valais AOC met aardappel

    Pizza Raclette du Valais AOC met aardappel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rol pizzadeeg, kant-en-klaar
1 el pikante olie
½ tl rozemarijn, fijngeknipt
3 à 4 krielaardappels, gestoomd, in plakjes
3 plakken Raclette du Valais AOC, in 3
8 plakken Grisonvlees

Garnituur:
1 handje tuinkers
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 230 °C.
2. Verdeel de pikante olie met een kwastje over het pizzadeeg. Strooi de rozemarijn over de pizzabodem. Schik de aardappels in een cirkel op de pizza. Bak 7 minuten in de oven.
3. Plaats de plakken Raclette du Valais AOC op de pizza. Zet 1 minuut in de hete oven. Verdeel het Grisonvlees over de pizza. Garneer met tuinkers.

Bron

Emmi Kazen

Serveertip

Heerlijk met een salade van jonge slablaadjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten