1. Home
  2. Recepten
  3. Zwitserse keuken
  4. Raclette
  5. Pizza Raclette du Valais AOC met aardappel

Pizza Raclette du Valais AOC met aardappel

Door: emmikaasfondue

  • Zwitsers, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-09-2012

Ingrediënten 4 personen


1 rol pizzadeeg, kant-en-klaar
1 el pikante olie
½ tl rozemarijn, fijngeknipt
3 à 4 krielaardappels, gestoomd, in plakjes
3 plakken Raclette du Valais AOC, in 3
8 plakken Grisonvlees

Garnituur:
1 handje tuinkers


Pizza Raclette du Valais AOC met aardappel
Pizza Raclette du Valais AOC met aardappel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 230 °C.
2. Verdeel de pikante olie met een kwastje over het pizzadeeg. Strooi de rozemarijn over de pizzabodem. Schik de aardappels in een cirkel op de pizza. Bak 7 minuten in de oven.
3. Plaats de plakken Raclette du Valais AOC op de pizza. Zet 1 minuut in de hete oven. Verdeel het Grisonvlees over de pizza. Garneer met tuinkers.

Serveertip

Heerlijk met een salade van jonge slablaadjes.

Bron

Emmi Kazen



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top