1. Home
  2. Recepten
  3. Zwitserse keuken
  4. Kalkoen
  5. Reuzensandwich met kalkoen en Emmentaler AOC

Reuzensandwich met kalkoen en Emmentaler AOC

Door: emmikaasfondue

  • Zwitsers, Brood
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-09-2012

Ingrediënten 1 personen


1 el olijfolie
3 sneetjes toastbrood
1 el mayonaise
2 blaadjes sla
2 schijven tomaat
½ avocado, in plakken
2 dunne plakjes kalkoen
4 dunne plakjes Emmentaler AOC
2 zoetzure augurken, in reepjes


Reuzensandwich met kalkoen en Emmentaler AOC
Reuzensandwich met kalkoen en Emmentaler AOC

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm een grill voor. Bestrijk de sneetjes brood met olijfolie. Gril ze 1 minuut aan elke kant.
2. Besmeer het brood met mayonaise. Garneer met een blaadje sla, een schijf tomaat en een plakje avocado. Beleg met een plak kalkoen en 2 plakjes Emmentaler AOC.
3. Plaats hierop het tweede sneetje en garneer deze zoals de eerste. Voeg de reepjes augurk toe. Eindig met het laatste sneetje bood.

Bron

Emmi Kazen



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top