Gevulde komkommers met Emmentaler AOC

  • Zwitsers, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-09-2012
  • Gevulde komkommers met Emmentaler AOC

    Gevulde komkommers met Emmentaler AOC

    Gevulde komkommers met Emmentaler AOC

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Vulling :
100 g gekookte ham, in kleine blokjes
100 g emmentaler AOC Switzerland, in kleine blokjes
2 sjalotten, in partjes
1 tomaat, in blokjes
1 kleine gele paprika, ontpit, in kleine blokjes
2 el bieslook, fijngehakt

Mosterdvinaigrette:
2 el rodewijnazijn
1 el mosterd
2 el olijfolie

1 à 2 komkommers, in moten
zout, peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Vulling : meng in een slakom de ham, Emmentaler AOC, de sjalot, de tomaat, de paprika, het bieslook, zout en peper. Zet apart.
Mosterd vinaigrette : meng in een kom de azijn, zout, peper en de mosterd. Voeg vervolgens de olijfolie toe. Voeg 1 eetlepel vinaigrette toe aan de vulling. Roer goed en zet apart.
Hol de stukken komkommers uit. Hak het verwijderde vruchtvlees fijn en voeg aan de vulling toe. Verdeel de vulling over de uitgeholde komkommermoten.

Bron

Emmi Kazen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten