1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. kip Moksi Meti met rijst en chinese kool

kip Moksi Meti met rijst en chinese kool

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-09-2012

Ingrediënten 4 personen


-1 chinese kool
-500 gr. kipfilet
-300 gr. rijst
-2 tl Moksi Meti mix (Sweet Moffo)
-kerriepoeder
-2 el olijfolie


Verder heb je nodig


2x wok, pan


Lekker licht gerecht

Moksi Meti met rijst en chinese kool

Moksi Meti met rijst en chinese kool
kip Moksi Meti met rijst en chinese kool
kip Moksi Meti met rijst en chinese kool

Lekker gerecht wat ook met varkensvlees of kippenpoten gemaakt kan worden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijdt de chinese kool in reepjes.
Snijdt daarna de kipfilet in reepjes. De filet daarna marineren met de moksi meti mix en olijfolie.

Bereidingswijze

Water op zetten en rijst koken volgens voorschrift.
Daarna apart in wokpannen de gemarineerde kipfilet bakken en de gesneden chinese kool met daarover de kerriepoeder bakken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ronaldvermeulen


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ronaldvermeulen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top