Driedubbele croque monsieur met Gruyère AOC

  • Zwitsers,
  • 10-20 min.
  • Driedubbele croque monsieur met Gruyère AOC

    Driedubbele croque monsieur met Gruyère AOC

    Driedubbele croque monsieur met Gruyère AOC

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 sneetjes toastbrood
2 el boter
5 el room
50 g Gruyère AOC, geraspt
8 plakken Gruyère AOC
100 g gekookte ham, in flinterdunne schijfjes
2 tomaten, in schijfjes
zout, peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 °C. Besmeer de sneetjes brood met boter. Zet apart. Meng de room met de geraspte Gruyère AOC, zout en peper.
Plaats 4 toasts op werkblad. Verdeel hierover het room-kaasmengsel, plakken Gruyère AOC, ham en de tomaat. Dek af met een toast en herhaal dezelfde handeling. Eindig met een beboterde toast. Bind dicht met keukengaren.
Plaats de croques in een oven bestendige schaal. Gratineer tussen 15 en 18 minuten

Bron

Emmi Kazen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

emmikaasfondue avatar
emmikaasfondue

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten