Tomatensalade
- Italiaans,
- 0-10 min.
- Geplaatst op 03-09-2012
Ingrediënten
2 grote vlees tomaten in plakje1 grote vleestomaat in kleine blokjes
twee derde van een komkommer in plakjes
een derde van een komkommer in blokjes
75 gram rucola
bieslookpeterselie
basilicum
olijfolie
gebakken salade spekjes
italiaanse kaas vlokjes
zout en peper
Benodigdheden
hakmachine mes plankVoorbereiding
bieslook peterselie basilicum en knoflook fijn hakken olijf olie met peper en zout erbij doen nog even door hakken zodat het goed mengt
Bereidingswijze
rucola op een schaal leggen daarop de tomaat schijven rangschikken peper en zout erop strooien daarop de komkommer schijven rangschikken de tomaten blokjes en de komkommer blokjes erover strooien de dressing erover gieten kaas vlokken erover doen en dan de spekjes
Serveertip
lekker bij een bbq of pasta gerechten doet het ook goed met mini rosti en rosbief
Laatste reacties
Lijkt me lekker