Balletjes van Appenzeller

  • Zwitsers, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Balletjes van Appenzeller

    Balletjes van Appenzeller

    Balletjes van Appenzeller

Deel dit recept

Ingrediënten
4 eiwitten
200 g Appenzeller®, geraspt
4 el platte peterselie, fijngehakt en goed gedroogd
¼ el pilipili in vlokken
100 g paneermeel
1 dl olijfolie
zout,versgemalen peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop de eiwitten stijf. Zet apart. Meng de Appenzeller® met de peterselie en de pilipili. Voeg zout en peper toe. Zet apart. Schep met een spatel de eiwitten door het kaasmengsel. Maak balletjes met een eetlepel. Rol de kaasballetjes door het paneermeel. Zet apart.
Verwarm de olie in een diepe pan. Bak de balletjes ongeveer 2 minuten.
Verdeel de balletjes over de borden.

Bron

Emmi Kazen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

emmikaasfondue avatar
emmikaasfondue

Doorsturen

Home Recepten