Ravioli met pompoenvulling
- Italiaans,
- 20-30 min.
- Geplaatst op 03-09-2012
Overheerlijke ravioli met simpele maar geweldige vulling!
Voorbereiding
Maak het deeg voor de ravioli en doe dit daarna door de pastamachine tot standje 2.
leg de lappen vast klaar en gooi er wat bloem tegen het plakken overheen.
Bereidingswijze
Snij de pompoen in blokjes en kook dit zacht (ong. 10 minuten). Pureer de pompoen met de staafmixer en voeg daarna de ricotta en parmezaan toe. Breng daarna op smaak met peper zout en gember.
Leg kleine hoopjes op de eerste lap. Smeer daarna de randjes (en tussen de hoopjes) van de lap in met wat water en leg lap twee erbovenop. Snij met een raviolirollertje de plakjes uit.
Breng een grote pan met water + het bouillonblokje aan de kook.
Kook daarin de ravioli ong. 2 a 3 minuten.
Snij de Salie fijn. Smelt ondertussen de roomboter en voeg daarna de salie aan de roomboter toe.
Als de raviolie klaar is kan de roomboter met salie erover.
Bron
internet met een vleugje van mezelf
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties