Vis ovenschotel van Pangafilet

  • Vis, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-09-2012

Heerlijke vis ovenschotel, snel en makkelijk te bereiden!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 panga filets
2 pakjes tomato frito
1 maxi mozarrella bol
1 zakje geraspte kaas (200gr)
1 rode ui
200 gr. champignons
basilicum
1 teentje knoflook
700 gr. aardappelschijfjes
1 bakje rode curry pasta(conimex)
1 beetje ketjap marinade
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Marineer de panga filet met de ketjap marinade (voeg naar eigen smaak nog wat peper toe)

Bereidingswijze

fruit de ui, champignons en het teentje knoflook in een pan en voeg daar 350 gr. aardappelschijfjes bij.(aardappelschijfjes moeten dus gebakken worden en de ui, champignons kan je in 2 sessies bakken ivm er 2 lagen komen)

Doe de 2 pakjes tomatofrito en rode curry pasta in een pan en laat het warm worden (roeren)

Vet de ovenschaal in met een beetje olie en leg daar 2 pangafilets onderop.
Bestrooi deze met een beetje basilicum, een aantal plakjes mozarella en daarover heen de eerste 350gr. aardappelschijfjes met uien en het teentje knoflook.
Bestrooi hierover heen de helft van je saus.

Hierna weer 2 panga`s erop leggen. Basilicum, mozarrella hierna de overige saus.
Bovenop leg je de overige aardappelschijfjes die je ondertussen al hebt gebakken.

Hierover heen strooi je de geraspte kaas.

En klaar is hij.

Nu de oven voorverwarmen op 200 graden en hierna de overschotel nog 30minuten op 200graden gaar laten worden.

Het resultaat is werkelijk waar heerlijk! eet smakelijk.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten