De lekkerste Osso Buco

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 02-09-2012

Lekkerder dan ik het ooit in een restaurant heb gegeten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kalfsschenkels
3 eetlepels tomatenpuree
witte wijn (1 dl)
1 citroenschil geraspt
Kalfsfond
2 tenen knoflook
wat meel
zout en peper
boter om in te bakken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Braadpan

Voorbereiding

Wentel de schenkels door de meel. Was de citroen goed en rasp de schil

Bereidingswijze

Bak de schenkels in boter. Blus af met witte wijn. Voeg kalsfond toe en roer er de tomatenpuree, knoflook en citroenschil doorheen. Laat 1,5 uur heel zacht pruttelen.

Serveertip

Haal op het bord de schenkel eruit en roer door de saus. Heerlijk met pasta en broccoli

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten