Appeltaart met stevia- steviataart
- Belgisch,
- 30-60 min.
- Geplaatst op 31-08-2012
Appeltaart met stevia
Ingrediënten
1 rol uitgerold bladerdeeg (± 230 g)
4 tot 5 appelen (niet te zuur)
8 g stevia poeder (RepA95%)
50 g roomboter
Bereidingswijze
•Schil de appelen en verwijder het klokhuis.
•Snij in 8 partjes.
•Smelt de boter met het steviapoeder in de voorverwarmde over in de bakschaal.
•Verdeel dit mengsel goed over de bodem en beleg in kringvorm met de appelpartjes.
•Bedek met het bladerdeeg dat je langs de randen naar de binnenkant van de bakvorm duwt.
•Bak 45 minuten in de oven op 180°.
•Leg een bord boven op de bakvorm en keer de taart.
Bron
http://www.steviahouse.nl/infocentrum/stevia-recepten---koken-en-bakken-met-stevia/
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties