Aspergesoep met safraan en stevia / honingkruid
- Fusion,
- 10-20 min.
- Geplaatst op 31-08-2012
Aspergesoep met saffraan.
•Bereidingstijd: 10-20 minuten
•Soort gerecht: Voorgerecht
•Keuken: Fusion keuken
•Smaak: Zacht en romig
•Techniek: Koken
Ingrediënten voor 4 personen
•8 asperges
•3 lente uitjes – fijngesneden
•melk
•zakje saffraandraadjes
•1/5 liter volle melk
•2 kippebouillonblokjes
•1/5 liter water
•Himalyazout en peper naar smaak evenals een beetje steviafluid
Bereidingswijze
•Fruit het de gesneden lenteuitjes in de olijfolie.
•Schil ondertussen de asperges en snij ze in stukken.
•Doe deze ook in de pan.
•Laat alles even aanfruiten.
•Voeg de melk, saffraan, water en de bouillonblokjes in de pan en laat alles aan de kook komen.
•Kook tot de asperges gaar zijn en pureer de soep met een staafmixer.
•Breng op smaak met himalyazout, peper en een beetje steviafluid.
Bron
http://www.steviahouse.nl/infocentrum/stevia-recepten---koken-en-bakken-met-stevia/
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties