Aspergesoep met safraan en stevia / honingkruid

  • Fusion,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012
  • Aspergesoep met safraan en stevia / honingkruid

    Aspergesoep met safraan en stevia / honingkruid

    Aspergesoep met safraan en stevia / honingkruid

Aspergesoep met saffraan.
•Bereidingstijd: 10-20 minuten
•Soort gerecht: Voorgerecht
•Keuken: Fusion keuken
•Smaak: Zacht en romig
•Techniek: Koken

Ingrediënten voor 4 personen
•8 asperges
•3 lente uitjes – fijngesneden
•melk
•zakje saffraandraadjes
•1/5 liter volle melk
•2 kippebouillonblokjes
•1/5 liter water
•Himalyazout en peper naar smaak evenals een beetje steviafluid

Bereidingswijze
•Fruit het de gesneden lenteuitjes in de olijfolie.
•Schil ondertussen de asperges en snij ze in stukken.
•Doe deze ook in de pan.
•Laat alles even aanfruiten.
•Voeg de melk, saffraan, water en de bouillonblokjes in de pan en laat alles aan de kook komen.
•Kook tot de asperges gaar zijn en pureer de soep met een staafmixer.
•Breng op smaak met himalyazout, peper en een beetje steviafluid.

Deel dit recept

Bron

http://www.steviahouse.nl/infocentrum/stevia-recepten---koken-en-bakken-met-stevia/

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten