Zomerse fruit sangria

  • Spaans,
  • > 120 min.
  • Zomerse fruit sangria

    Zomerse fruit sangria

    Zomerse fruit sangria

Voedingswaarde per persoon:
19 gr koolhydraten/146 kcal/0 gr vet/12 gr eiwit

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
500 ml sinaasappelsap, vers geperst
500 ml Spaanse rode wijn zoet
500 ml sinaasappel mineraalwater
1 kaneelstokje
2 perziken, in plakjes
1 citroen, in plakjes
1 limoen, in plakjes
150 gr frambozen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 136,70 kcal
Koolhydraten 15,15 g
Eiwitten 1,48 g
Vetten 0,07 g

Bereidingswijze


Éen dag van tevoren: schenk het sinaasappelsap in de ijsblokjeshouder. Laat de ijsblokjes in ca. 10 uur in de diepvries bevriezen. Schenk de wijn en het sinaasappelmineraalwater in de karaf. Voeg het kaneelstokje, de perzik-, citroen- en limoenplakjes toe. Roer er met een houten spatel de wijn door. Voeg de frambozen toe. Plaats de sangria afgedekt in de koelkast. Maak hem bij voorkeur één dag vóór serveren. Om de smaken goed in elkaar te laten trekken moet de sangria minimaal 3 uur trekken. Voeg de sinaasappelijsblokjes toe en serveer.

Bron

www.jumbosupermarkten.nl

Serveertip

Strooi een bodem kristalsuiker in een diep bord. Dip de rand van het glas in de sangria en doop deze dan in de suiker.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

yellybean avatar
yellybean

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten