Rollade ven gerookte zalm met boursin en een kruidenflensje
- Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 31-08-2012
Lekker en ziet er mooi uit
Ingrediënten 4 personen
4 plakjes Zalm gerookte100 gr. Boursin
125 gr. Bloem
2 stuks Eieren
1.50 deciliter Melk
2 eetlepels Bieslook fijngeknipte
2 eetlepels Dille verse, gehakte
1 klontje Boter
Benodigdheden
vershoudfolieBereidingswijze
Meng bloem,eieren,melk .
Voeg hieraan de dille en bieslook.
Kruid het beslag met peper en zout.
Doe de boter in de pan en bak een aantal flensjes.
Laat deze afkoelen en beleg ze dan met plakjes gerookte zalm.
Besmeer dit nu met boursin en rol de geheel strak op.
Versnijd vlak voor het nuttigen in schuine stukken , werk af met een takje dillen.
Serveertip
Dit recept is ook goed voor 22 hapjes.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties