Rollade ven gerookte zalm met boursin en een kruidenflensje

  • Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Lekker en ziet er mooi uit

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 plakjes Zalm gerookte
100 gr. Boursin
125 gr. Bloem
2 stuks Eieren
1.50 deciliter Melk
2 eetlepels Bieslook fijngeknipte
2 eetlepels Dille verse, gehakte
1 klontje Boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vershoudfolie

Bereidingswijze

Meng bloem,eieren,melk .
Voeg hieraan de dille en bieslook.
Kruid het beslag met peper en zout.
Doe de boter in de pan en bak een aantal flensjes.
Laat deze afkoelen en beleg ze dan met plakjes gerookte zalm.
Besmeer dit nu met boursin en rol de geheel strak op.
Versnijd vlak voor het nuttigen in schuine stukken , werk af met een takje dillen.

Serveertip

Dit recept is ook goed voor 22 hapjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten