Gerookte eendenborst en foie gras

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Erg lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 sneden Eendenborstfilets gerookte
2 sneden Broden wit
4 stukjes Foie gras
2 theelepels Calvados
1 stuk Appel
1 stukje Boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kleine vormpjes of aluminiumfolie.
Appelboor.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden.Schil de appel, snij hem in partjes, verwijder het klokhuis .
Bak de partjes in een beetje boter.
Gebruik kleine ovenschaaltjes .
Deze invetten met boter.
Begin met een laagje appel, daarop leg je een plakje eendenborst, en dan weer een laagje appel.
Giet er wat calvados over en zet de schoteltjes in de oven ongeveer 5 min.
Ontvorm de eend-appel .
Toast het brood en snij er kleine rondjes uit.
Leg op de rondjes brood de eend-appel en bedek die met de eendenlever.

Serveertip

Je kan ook gebakken eendenlever gebruiken als je dat verkiest .

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten