gegratineerde kabeljauw

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 takjes Basilicum
2 eetlepels Paneermeel
50 gr. Kaas oude, geraspte
1 snufje Peper
1 snufje Zout
4 eetlepels Pesto groene
1 klontje Boter
500 gr. Kabeljauw
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven

Bereidingswijze

Ovenn voorverwarmen op 200 graden.
Snij de basilicumblaadjes fijn. (houd er een paar apart voor de garnering).
Meng de fijn gesneden basilicum met het paneelmeel , kaas, peper en zout.
Bestrooi de kabeljauw met zout en peper, strijk een kant van de vis in met de pesto en doe hem in een ingevette ovenschaal.
Leg op de vis het mengsel van de basilicum, kaas, en paneelmeel.
Laat de vis in 15 min gratineren.

Serveertip

Erg lekker met prei en aardappelpuree

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten