gemarineerde haring

  • Voorgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Heerlijk als voorgerecht of als hapje met stokbrood of roggebrood.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 eetlepels Mayonaise
3 eetlepels Crème fraîche
1 snufje Zout
1 snufje Peper
1 theelepel Mierikswortel
5 stuks Haringen
1 klein Rode ui gesnipperde
2 eetlepels Dille
2 stuks Augurken
1 eetlepel Bieslook
4 takjes Dille
4 theelepels Kaviaar
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng 3 eetlepels mayonaise met 3 eetlepels crëme fraîche en breng op smaak met peper , zout en 1 theelepel geraspte mierikswortel.
Meng de saus voorzichtig met de in stukjes gesneden haring , de fijngesneden rode ui , fijngesneden dille en in stukjes gesneden augurk.
Laat de smaken minstens 1 uur intrekken en verdeel dit mengsel dan over 4 kommetjes.
Garneer met fijngesneden bieslook , kaviaar en de takjes dille.

Serveertip

E.v.t opdienen op een bedje van sla.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten