Geitenkaas met tuinbonen en appel

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr. Tuinboon verse
2 eetlepels Bosuien
5 eetlepels Olijfolie
60 gr. Geitenkaas
1 stuk Appel
0.50 stuk Citroen
1 eetlepel Honing
1 snufje Zout
1 snufje Peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Blancheer de gedopte tuinboontjes in gezout water.
Laat ze uitlekken en dubbeldop ze.
Meng ze met de bosui en olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Verbrokkel de geitenkaas erover en de juliene gesneden appel met citroensap.
En tot slot besprenkelen met de honing.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten