Salade met gekookte biet en walnoten

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Lekker fris en ziet er mooi uit.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 zakje Rucola
1 stuk Gekookte en geschilde rode biet
1 bosje Bosui
1 teen Knoflook
2 eetlepels Yoghurt
2 eetlepels Room
2 eetlepels Mayonaise
1 snufje Zout
1 snufje Peper
2 theelepels Mierikswortels
30 gr. Walnoot
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rode biet in blokjes snijden.
Sausje maken van : room, mayonaise , yoghurt, 1 eetlepel bosui, knoflook, mierikswortel en peper en zout.
Opmaak bord: Bergje sla daarop de overgebleven bosui met een beetje dressing van olijfolie met een beetje azijn.
Op de sla de rode biet.
Doe daarover wat saus.
En verdeel de walnoten over het gerecht.

Serveertip

Serveer er stokbrood bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten