Salade met gekookte biet en walnoten
- Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 31-08-2012
Lekker fris en ziet er mooi uit.
Ingrediënten 4 personen
1 zakje Rucola1 stuk Gekookte en geschilde rode biet
1 bosje Bosui
1 teen Knoflook
2 eetlepels Yoghurt
2 eetlepels Room
2 eetlepels Mayonaise
1 snufje Zout
1 snufje Peper
2 theelepels Mierikswortels
30 gr. Walnoot
Bereidingswijze
Rode biet in blokjes snijden.
Sausje maken van : room, mayonaise , yoghurt, 1 eetlepel bosui, knoflook, mierikswortel en peper en zout.
Opmaak bord: Bergje sla daarop de overgebleven bosui met een beetje dressing van olijfolie met een beetje azijn.
Op de sla de rode biet.
Doe daarover wat saus.
En verdeel de walnoten over het gerecht.
Serveertip
Serveer er stokbrood bij.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties