Tagiatelle met mosselen en roomsaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Erg lekker.
Dit gerecht kan ook met vis of andere schaaldiertjes gemaakt worden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 porties Mosselen
4 porties Tagliatelle
30 gr. Pijnboompit
50 gr. Spek mager, gerookt, in reepjes
1 stuk Ui
1 stuk Knoflook
2 theelepels Worcestershiresaus
2 deciliter Room
2 eetlepels Basilicum
50 gr. Kaas belegen, geraspte
3 porties Kaas Parmezaanse
1 scheutje Pastis
0.50 blokje Kippenbouillon van tablet
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Spek bakken. in een beetje boter.
Knoflook en ui snipperen en daarna even mee bakken met het spek.
Room, bouilontablet, worcestersaus. belegen kaas. ,scheutje pasties , basilicum en e.v.t afsmaken met peper en zout.
Pijnboompitten roosteren.
Mosselen koken.
En bij de saus doen.
Tagiatelle koken.
Parmezaanse kaas raspten. ( heel dun in plakjes snijden ).
Bord opmaken : Tagiatelle, saus met mosselen, pijnboompitten en daarop de parmezaanse kaas.

Serveertip

Borden even voorverwarmen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten