Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus en paksoy

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Dit gerecht is lekker met rijst

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 stuk Paksoi gesneden
1 stuk Knoflook
1 stuk Ui
1 stukje Gemberwortel
1 scheut Ketjap manis
1 scheut Saké
0.50 stuk Peper rode, verse, in stukjes
3 eetlepels Olijfolie
15 gr. Koriander
0.50 stuk Limoensap
100 gr. Rivierkreeft verse, gekookte
4 stuks Biefstukken
1 stuk Paprika rode, in stukjes
1 scheut Gembersiroop
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Blender.
Grillpan

Bereidingswijze

Blender de peper met de paprika ,2 eetlepels olijfolie, en de koriander ,scheut gembersap , zout , en wat limoensap.
Schep de rivierkreeftjes er door.
Bestrijk het vlees aan beide kanten met wat olie en peper en zout,
Verhit de grillpan en grill het vlees 3-5 min .
Keer halvewegen.
Doe het vlees in aluminiumfolie en leg dit in de oven .(80 graden).
Wok de ui, knoflook , gember .
Daarna de paksoy erbij.
Afsmaken met de sake en ketjap.
Snij het vlees met een scherp mes schuin in plakken.
Serveer met de rivierkreeftjessaus en de paksoy.

Serveertip

De biefstuk kun je ook bakken en in zijn geheel serveren.
Bij de paksoy kun je nog wat rivierkreeftjes doen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten