Tjaptjoi met garnalen
- Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op 31-08-2012
Lekker
Ingrediënten 4 personen
500 gr. Garnaal1 teen Knoflook
1 stukje Gemberwortel
1 theelepel Honing
4 eetlepels Oestersaus
2 theelepels Citroensap
200 gr. Peultje
1 stuk Paksoi
1 stuk Prei
1 stuk Paprika
1 scheut Sherry
Bereidingswijze
Maak voor de garnalen een marinade van de knoflook, gemberwortel, honing en de oestersaus.
Leg de garnalen hierin en zet weg (ongeveer 1 uur ).
Snij de groenten in repen .
Verhit een scheut olie in de wok .
Laat de garnalen uitlekken en vang het vocht op.
Roerbak de garnalen 2-3 min.
Neem ze uit de pan en houdt apart.
Voeg wat extra olie aan de wo9k en roerbak eerst de stukken ui en aansluitend de repen paprika 2 min.
Voeg dan de peulen toe, het witte deelvan de paksoi en als laatste het groen.
Roerbak beetgaar.
Voeg de garnalen aan de wok toe en de resterende marinade en de cherry.
Serveertip
Lekker met rijst
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties