Torentje van rosevalaardappel , hollandse garnaaltjes en eie

  • Voorgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 bakje Garnaal verse, Hollandse, gepelde
0.50 stuk Appel
1.50 tenen Knoflook
2 eetlepels Kruiden gemengde, verse
2 stuks Bosuien
1 klein Ui
2 stuks Augurken
2 theelepels Kappertjes
2 eetlepels Room zure
2 eetlepels Mayonaise
1 scheut Vermout droge
1 handje Sla
1 snufje Zout
1 snufje Peper
1 bakje Eiersalade
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ring voor opmaak van het bord

Bereidingswijze

Aardappeltjes schillen en in blokjes snijden daarna, koken.
Daarna aardappel aflaten koelen in de koelkast.
Sausje maken van de creme-fraiche , mayonaise, vermouth , 0.25 gesnipperde halve ui , geperste knoflook dit even blenderen .
Daarna afsmaken met de kruiden en peper en zout.


Gesnipperde ui, bosui ,appel augurk, kappertjes en de garnaaltjes mengen .
Bord met een ring opmaken .
Eerst een beetje sla op je bord, daarna de stukjes aardappel.
Met daarop het mengsel met de garnalen.
Daar over heen wat saus.
Daarna de eiersalade met daarop wat kruiden.
Een beetje lekkere olijfolie rond de sla.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten