Gemarineerde ananas

  • Nagerecht
  • 60-120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 stuk Ananas verse
100 milliliter Wijn witte
50 gr. Suiker
1 stuk Steranijs
1 stuk Vanillestokje
1 stuk Kruidnagel
1 pak Yoghurtijs
4 takjes Munt verse
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de ananas schoon en snij hem in plakken.
Zet in een pannetje de witte wijn op met de suiker , vanillestokje , steranijs en de kruidnagel.
Breng tegen de kook aan en laat de ananas daarna langzaam afkoelen.
Als hij op kamertemperatuur is , zet hem dan in de koelkast om terug te koelen.
Serveer het ijs met de ananas.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pejejaru avatar
pejejaru

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten