Honingkoek met foie gras

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Erg lekker en ziet er mooi uit

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr. Foie gras
4 plakken Peperkoek
250 gr. Sla
1 scheut Notenolie
1 snufje Peper
4 stuks Walnoten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De foie gras in dunne plakjes snijden.
De peperkoek even lichtjes roosteren.
Leg wat sla op de bordjes, en besprenkel er wat notenolie over.
Leg het plakje peperkoek op de sla met daarop de foie gras.
Afwerken met wat peper en de walnoten.

Serveertip

Als je dit gerecht met honingkoek maakt is het nog lekkerder.

Ook kun je de foie gras vervangen door wildpastei, schimmelkaas of een andere sterke kaas.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten