1. Home
  2. Recepten
  3. Kaas in een jasje

Kaas in een jasje

Door: pejejaru

  •  ,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 31-08-2012

Ingrediënten 4 personen


150 gr. Roomkaas
100 gr. Roomboter
70 gr. Pijnboompit
6 plakken Ardennerham
1 eetlepel Bieslook
1 snufje Zout
1 snufje Peper
1 stuk Casinobrood
1 stuk IJsbergsla


Verder heb je nodig


Plastic folie.
Staafmixer


Dit hapje kun je ook als een amuse serveren.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pijnboompitten roosteren.
Boter wit kloppen met een staafmixer.
Roomkaas toevoegen en glad roeren.
1 Plak ham in ragfijne reepjes snijden. Pijnboompitten, ham en bieslook toevoegen en het geheel op smaak brengen.
De plakken ham uitleggen op een stuk plastic folie.
Verdeel daarop de kaasfarce met een spuitzak zonder spuitje .
Met de ham dichtvouwen en het geheel in de plastic folie oprollen en dicht draaien als een toffee.
Op laten stijven in de koelkast.
Toastjes uitsteken van het casinobrood en toasten.
Ijsbergsla ragfijn snijden.
Toastjes smeren en bestrooien met de ijsbergsla.
De rol in plakken snijden en op de toastjes leggen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pejejaru
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top